رییس سازمان صداوسیما به سفرای خارجی: با ۴۵ سال سابقه نماد شفافیت هستیم

2025-07-14 03:00
در پی هدف قرار گرفتن ساختمان صداوسیمای جمهوری اسلامی در جنگ اسرائیل، پیمان جبلی، رییس سازمان صداوسیما، گروهی از سفرای کشورهای خارجی را به بازدید از ساختمان شیشه‌ای این سازمان برد و در این مراسم سازمانش را «نماد شفافیت» توصیف کرد.

رییس سازمان صداوسیما به سفرای خارجی: با ۴۵ سال سابقه نماد شفافیت هستیم

در پی هدف قرار گرفتن ساختمان صداوسیمای جمهوری اسلامی در جنگ اسرائیل، پیمان جبلی، رییس سازمان صداوسیما، گروهی از سفرای کشورهای خارجی را به بازدید از ساختمان شیشه‌ای این سازمان برد و در این مراسم سازمانش را «نماد شفافیت» توصیف کرد.

کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.

او یکشنبه ۲۲ تیر خطاب به این نمایندگان خارجی از ۲۸ کشور گفت: «ساختمان شیشه‌ای که امروز از آن بازدید می‌کنید، نماد مقاومت است. این ساختمان با سابقه ۴۵ ساله، نماد شفافیت در اطلاع‌رسانی بوده است.»

ارتش اسرائیل دوشنبه ۲۶ خرداد با اشاره به هدف قرار دادن صدا و سیمای جمهوری اسلامی اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور با هدایت اطلاعاتی دقیق، یکی از مراکز رسانه‌ای حکومت جمهوری اسلامی را که به گفته تل‌آویو در خدمت اهداف نظامی قرار داشته، هدف قرار داده است.

به گفته ارتش اسرائیل، این ساختمان با «پوشش غیرنظامی» برای «عملیات نظامی پنهان» مورد بهره‌برداری قرار می‌گرفت و نابودی آن بخشی از توانمندی‌های نظامی ایران را تضعیف می‌کند.

این ارتش همچنین تاکید کرد که فعالیت این مرکز رسانه‌ای تحت هدایت مستقیم سپاه پاسداران انجام می‌شده است؛ نهادی که «سال‌هاست خواهان نابودی اسرائیل و ارتکاب نسل‌کشی است.»

رییس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی روز یکشنبه درباره دعوت کردن از سفرای خارجی برای بازدید از ساختمان شیشه‌ای که مورد هدف اسرائیل قرار گرفته، به خبرنگاران گفت: «از طرف وزارت امور خارجه این دعوت را پیگیری کردیم ولی کشورهای اروپایی متحد اسرائیل از دعوت ما استقبال نکردند.»

بر اساس اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال در روز ۲۸ خرداد، پس از حمله اسرائیل به صداوسیما، گروهی از کارمندان این نهاد اعلام کردند که دیگر در محل کار خود حاضر نمی‌شوند.

اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال همچنین حاکی از آن بود که پس از این حمله، نیروهای امنیتی و مسلح سپاه پاسداران در این مرکز مستقر شدند.

تحریم صداوسیما و انتشار اعترافات اجباری

رییس و مدیران ارشد صداوسیمای جمهوری اسلامی و دو بازجو-خبرنگار آن علی رضوانی و آمنه‌سادات ذبیح‌پور را به دلیل نقش این سازمان در سانسور و محدودسازی آزادی بیان و همکاری آن با نهادهای امنیتی در پخش اعترافات اجباری و نشر اطلاعات کذب تحریم کرد.

وزارت خزانه‌داری در بیانیه خود گفت صدا و سیما اعترافات اجباری افرادی را پخش می‌کند که مجبور شده‌اند بگویند در اعتراضات اخیر نیروهای امنیتی بستگان آنها را نکشته‌اند و آنها در اثر تصادف و علت‌های دیگر جان خود را از دست داده‌اند.

پخش اعترافات اجباری مخالفان و معترضان از صدا و سیما از سال‌های ابتدایی روی کار آمدن جمهوری اسلامی ادامه داشته است.

علاوه بر اعترافات اجباری در خیزش سراسری سال ۱۴۰۱، نشر اعترافات اجباری نوید افکاری کشتی‌گیر اعدام‌شده، علی یونسی و امیرحسین مرادی، دو دانشجوی زندانی، احمدرضا جلالی، پزشک ایرانی-سوئدی، روح‌الله زم، فعال رسانه‌ای ربوده و اعدام‌شده و میلاد حاتمی، چهره‌ مشهور اینستاگرامی از جمله اعترافات اجباری است که در سال‌های اخیر اخذ و منتشر شده است.

در جریان جنگ ۱۲ روزه، یک اف‌۱۵ اسرائیلی در آسمان تهران دچار نقص فنی شد

تهران در برابر یک انتخاب سرنوشت‌ساز؛ توافق با آمریکا یا خطر حمله مجدد اسرائیل

آکسیوس: پوتین از ایران خواسته به «توافق هسته‌ای بدون غنی‌سازی» با آمریکا تن دهد

خبرگزاری فارس: پزشکیان در جریان حمله ۲۶ خرداد اسرائیل به جلسه شورای عالی امنیت ملی زخمی شد

هیل: پس از بمباران تاسیسات هسته‌ای در ایران، نگاه‌ها به کره شمالی دوخته شده است